Haberler

  • 18 Haziran 2014

Sancaktepe Belediye Başkanı Erdem'den Rektörümüze Ziyaret

İstanbul Sancaktepe Belediye Başkanı, İstanbul Sivas  Platformu Başkanı İsmail Erdem Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık'ı makamında ziyaret etti.

Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Erkul, Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, Prof. Dr. Sami Hizmetli'nin de katıldığı ziyarette Belediye Başkanı Erdem, Rektör Prof. Dr. Kocacık ile bir süre sohbet ederek, fikir alışverişinde bulundu.

Sivas Platformu'nun çalışmalarından bahseden Başkan Erdem, İstanbul Feshane'de her yıl düzenlenen Sivas Tanıtım Günleri'nin bu her zamankinden  daha coşkuyla kutlanacağını ifade ederek, tanıtım günlerine Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık ve yönetimini davet etti.

Başkan Erdem ayrıca Cumhuriyet Üniversitesi'nin 40. yılını kutlayarak Rektörlük yönetimine başarılar diledi.

Rektör Prof. Dr. Kocacık ziyaretlerinden dolayı Başkan Erdem ve beraberindekilere teşekkür etti. Rektör Prof. Dr. Kocacık,  "Gerek Sancaktepe Belediyesi gerekse Sivas Platformu'nda yapmış olduğunuz başarılı çalışmalarınızdan dolayı sizi  canı gönülden kutluyorum. Tanıtım Günleri, Sivas'ın tanıtımı bakımından çok önem arz ediyor. Bu yıl Cumhuriyet Üniversitesi olarak Sivas'ın öne çıkan değerleri  ile birlikte inşallah en iyi şekilde Üniversitemizi temsil edeceğiz. Sivas Platformu'nda emeği geçen başta siz değerli başkanımız olmak üzere herkese teşekkür ederim" ifadelerine yer verdi.

18

Haziran

2014

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B