Haberler

  • 13 Haziran 2014

Polis Memurları Minik Öğrencilerimizle Biraraya Geldi

''Mektubumu Pulladım  Büyüklerime  Yolladım''  projesi kapsamında Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Vakfı Okulları Günay Soluk Anaokulu  Civcivler Sınıfı  Öğrencisi Ilgın  Çoşkun'un  söyleyip  öğretmenleri  tarafından yazdığı  mektup, Emniyet Müdürlüğünü harekete geçirdi. 

Mektup üzerine  Emniyet Sivas Müdür Yardımcısı  Yüksel Soysal okulu ziyaret ederek, öğrenci Ilgın Coşkun'a teşekkür etti.

Polislerin ne iş yaptığı ve çocukların polislerden neden korktuklarının anlatıldığı mektuba cevap olarak Müdür Yardımcısı Soysal, Öğrenci Coşkun ve sınıf arkadaşlarına polislik mesleğini enine boyuna anlatı.

Polislerin güven ve huzur ortamını sağlayan kişiler olduğunu anlatan Müdür Yardımcısı Soysal, öğrencilerle sohbet ederek mektup da geçen tüm sorulara içtenlikle cevap verdi.

Okul Müdürü Selma Erbaş, Öğrenci Ilgın Coşkun'un anne ve babasının da yer aldığı ziyarette polis memurları ise  öğrencilerle sohbet ederek hoşça vakit geçirdiler.  

 Okul Müdürü Selma Erbaş, Müdür Yardımcısı Soysal ve polis memurlarına teşekkür ederek, "Proje kapsamında öğrencilerimizin bireysel sorumluklarının farkına varmaları için eğitimlerinin yanısıra toplumsal yaşantılar, meslek dalları, hayatı tanıma gibi durumlarda da  öğrencilerimizin yaşamlarına katkılar sunmaya çalışıyoruz. Onların düşünce ve fikirlerinden yola çıkarak sorumluluklarının bilincine varmalarını ve  yoldaki duygularını toplumla paylaşmak arzusundayız. Öğrencilerimizi ailelerinden destek alarak hayata hazırlamak adına yapmış olduğumuz bu çalışmalar inşallah amacına ulaşmıştır" ifadelerine yer verdi.

Emniyet Müdür Yardımcısı Soysal ise Okul Müdürü Erbaş ve öğrencilere teşekkür ederek, mesleklerinin bazı aileler tarafından çocuklara yanlış aktarıldığını ve öğrencilerin zihninde karmaşıklıklara neden olduğunu söyledi. Müdür Yardımcısı Soysal, mesleğin toplumda güven ve huzur sağlayan bir meslek dalı olarak  aileler tarafından çocuklara doğru aktarılması gerektiğini söyleyerek   projeyi hazırlayanlara teşekkür etti .

 

13

Haziran

2014

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B