• 12 Haziran 2014

Milli Eğitim Müdürü Akpınar, Rektör Prof. Dr. Kocacık'a Veda Ziyaretinde Bulundu

Adana Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Sivas Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar, veda ziyaretleri kapsamında Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık'ı makamında ziyaret etti.

Akpınar, Sivas'ta güzel dostluklarla ayrıldığını ifade ederek "Cumhuriyet Üniversitesi ve Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Kocacık ile önemli çalışmalar yaptık. Sivas'ın  bende önemli bir yeri var. Görev sürem boyunca bana desteklerini esirgemeyen başta Sivas halkı, Milli Eğitim camiası ve Cumhuriyet Üniversitesi ekibine teşekkür ederim" ifadelerine yer verdi.

Rektör Prof. Dr. Kocacık ise "Sayın Akpınar'a  yeni görev yerinde başarılar diliyorum. Sivas'a ve Milli Eğitime verdiğiniz hizmetlerden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Adana'da güzel hizmetler yapacağınıza inanıyor, yolunuz açık olsun  diyorum" şeklinde konuştu.

Rektör Prof. Dr. Kocacık, günün anısına Müdür Akpınar'a çeşitli hediyeler takdim etti.

Haziran