Haberler

  • 12 Haziran 2014

Sağlık Bilimleri Fakültesi Tarafından Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından Kültür Merkezi'nde Mezuniyet Töreni gerçekleştirildi.

Törene Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Semih Ayan, fakülte yönetimi, öğrenci aileleri ve öğrenciler katıldı.

Törende konuşan SBF Dekanı Prof. Dr. Ayan, "Günümüzde en çok ihtiyaç duyulan meslek dallarına  mensup öğrenciler yetiştiren fakültemiz, özellikle Hemşirelik Bölümümüz, 40. yılını kutladığımız Üniversitemizin temel taşlarından birisi. Fakültemize desteklerini esirgemeyen saygıdeğer Rektörümüze ve Senato Üyelerimize huzurlarınızda teşekkür ederim. Fakültemiz insan sağlığına hizmet sunan meslek gurupları yetiştirmektedir." diyerek  mezun olan öğrencileri ve aileleri tebrik etti hayat boyu başarılar diledi.

Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Mukadder Mollaoğlu ise "Küreselleşen dünyada bütüncül ve disiplinler arası bakış açısı geliştirmek zorunda olduğumuz alan, elbette sadece sağlık bilimleri alandaki ekibiyle sınırlı değildir. Katılımcı ve çok çeşitli bir bilgi toplumunu inşa etmenin araştırma, yenilik ve yaratıcılıkta ilerlemenin temel gücü olan Üniversiteler, tarihin hiçbir döneminde olmadığı kadar önemli bir hale gelmiştir." dedi.

Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Mollaoğlu, öğrencileri tebrik ederek başarılar diledi.

Konuşmaların ardından Dekan Prof. Dr. Ayan ve öğretim üyeleri tarafından dereceye giren ve mezun olan öğrencilere diplomaları verildi.

12

Haziran

2014

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B