• 11 Haziran 2014

Yabancı Uyruklu Öğrenciler Üniversitemizi Ziyaret Etti

Avrupa Birliği Gençlik Değişim Projesi,  Kitabım En İyi Arkadaşım projesi kapsamında Yunanistan, Letonya, Hırvatistan ve  İtalya'dan  Sivas'a gelen yabancı uyruklu öğrenciler Üniversitemize geldi.

Rektörlük Senato Salonu'nda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz tarafından karşılanan öğrencilere Prof. Dr. Yılmaz,  Cumhuriyet Üniversitesi hakkında bilgi verdi.

Proje Koordinatörü Merve Nur Doğan ve Proje Eğitmeni Olcay Atbin'in de katıldığı ziyarette Eğitmen Olcay Atbin öğrencileri tanıştırarak, proje hakkında Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz'a bilgi verdi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz, öğrencileri Üniversitemizde görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek öğrencilere günün anısına Üniversitemizi tanıtıcı broşürlerle birlikte çeşitli hediyeler takdim etti.

Öğrenciler daha sonra Üniversitemiz yerleşkesini gezerek bilgi aldı.

Haziran