• 11 Haziran 2014

Türkiye Öğrenci Konseyi Başkanı Ağaoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz'ı Ziyaret Etti

Türkiye Öğrenci Konseyi  Genel Başkanı Nihat Buğra Ağaoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

Başkan Ağaoğlu, öğrenci konseyi hakkında Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz'a bilgi vererek "Cumhuriyet Üniversitesi'ne ilk kez geliyorum. CÜ Öğrenci Konseyi ile ikili ilişkilerimiz oldukça iyi durumda. Üniversitenizi çok modern ve güzel buldum. Bu vesile ile Cumhuriyet Üniversitesi'nin 40. yılını kutlar çalışmalarınızda başarılar dilerim." ifadelerine yer verdi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz, Başkan Ağaoğlu'na ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek,  kendisine ve çalışma arkadaşlarına başarılar diledi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz,  günün anısına Ağaoğlu'na çeşitli hediyeler takdim etti.

Haziran