Haberler

  • 11 Haziran 2014

CÜ Koleji 8. Sınıf Öğrencileri Mezuniyet Sevinci Yaşadı

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Vakfı Okulları Özel Mahir Sevim Özduman İlkokul/Ortaokulu 8. sınıflar 2013/2014 eğitim öğretim yılı mezuniyet töreni düzenlendi.

Üniversitemiz Çok Amaçlı Salon'da gerçekleşen törene Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Kemal Özdemir, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Rektör Danışmanı Prof. Dr. Semih Ayan, CÜ Genel Sekreter V. Prof. Dr. Ömer Poyraz, CÜ Vakfı Genel Sekreteri Rektör Danışmanı  Prof. Dr. Ertan Buyruk, Anadolu Basın Birliği Sivas Şube Başkanı Kemal Çağlayan, Okul Müdürü Şamil Turgut, Müdür Yardımcısı İnci Poyraz, öğretmenler, öğrenci aileleri ve öğrenciler katıldı.

Törende konuşan CÜ Vakıf Genel Sekreteri Prof. Dr. Buyruk, "Evlatlarımız büyüyor, mezun oluyorlar. Bizler başarılarına şahit oluyoruz. Kendilerinin mutluluklarına bizlerde anne babaları olarak ortak oluyoruz. CÜ Vakfımız bünyesinde bulunan okullarımızda eğitim alan öğrencilerimiz kaliteli eğitimlerin yanısıra  sosyal ve kültürel bakımdan da donanımlı bir birey olarak yetişiyorlar. Başta tüm öğretmenlerimiz olmak üzere anne ve babaları kutluyor, öğrencilerimize hayat boyu başarılar diliyorum." dedi.

Okul Müdürü Şamil Turgut ise konuşmasında "Yaşam, uzun soluklu bir koşudur. Zaman zaman soluklanmayı gerektirir. Aldığımız yolu görebilmek, değerlendirmek için bu molalar fırsattır. Aldığımız kararlar ışığında geçmişimizin izlerine basarak bu yolda ilerleriz. İşte böyle bir soluklanmadayız. Arkanızda yaşantınızın önemli bir kesimini bırakarak daha önemli süreçlere adım atmaktayız. Mezun olan öğrencilerimize bizleri ve okullarını  unutmamaları temenni ediyor, hayat boyu başarılar diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Okul Müdür Yardımcısı İnci Poyraz ise  "Bugün hep birlikte yavrularımızı yeni umutlara yeni hedeflere uğurlamanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Öğretmenleriniz olarak bizler yıllardır akademik bilgilerin yanısıra sizlere anne baba gibi, ağabey ve abla gibi davranmaya çalıştık. Önünüzde uzayıp giden hayat yolunda başarılar dilerim" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından  mezun olan öğrencilere protokol tarafından plaket ve diplomaları verildi.

Öğrencilerin yaş kütüğüne isimlik çakmalarının ardından tören çeşitli eğlencelerle sona erdi.

 

11

Haziran

2014

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B