Haberler

  • 10 Haziran 2014

"40. Yılı Anısına Çaldık" Ekibinden Rektörümüze Ziyaret.

Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık himayesinde hazırlanan aynı zamanda Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ)'nün tanıtımına büyük katkı sağlayan ve sosyal medyada büyük ilgi gören "Cumhuriyet Üniversitesi'nin 40. Yılı Anısına Çaldık"  projesi ekibi, Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık'ı ziyaret etti.

Devlet THM Korosu Saz Sanatçısı Kürşat Taydaş, Üniversitemiz Cumhuriyet Meslek Yüksek Okulu (CMYO) Radyo Televizyon Bölümü Öğretim Görevlisi   Onur Taydaş ve projede görev alan öğrencilerle sohbet eden Rektör Prof. Dr. Kocacık, "Üniversitemizin tanıtımına iki ayrı kliple destek sağladınız. Ben sizleri canı gönülden kutluyorum. Çalışmalarınızın  devamını diliyor teşekkür ediyorum." ifadelerine yer verdi.

Yönetmen Kürşat Taydaş ve Öğretim Görevlisi Onur Taydaş, projenin hazırlanma aşamasından bugüne gelen süreci değerlendirdiler. Projenin sosyal medyada ilgi gördüğünü ifade eden Klip Yönetmeni  Kürşat Taydaş ve Öğretim Görevlisi Onur Taydaş, katkılarından ve desteklerinden dolayı Rektör Prof. Dr. Kocacık'a teşekkür ettiler. Proje ile ilgili olumlu tepikler aldıklarını belirten Kürşat Taydaş "Cumhuriyet Üniversitesi'nin tanıtımına bizlerde katkı sağlayabildiysek ne mutlu bize. Ben projede görev alan başta Ses Sanatçımız Nilgün Kızılcı ve O Ses Türkiye Yarışmasında derece alan mezun öğrencimiz Emrah Uçar ile öğrencilerimize teşekkür ediyorum." dedi.

Rektör Prof. Dr. Kocacık,  Devlet THM Korosu Saz Sanatçısı Kürşat Taydaş, Üniversitemiz CMYO Radyo Televizyon Bölümü Öğretim Görevlisi   Onur Taydaş ve öğrencilere katkılarından dolayı Teşekkür Belgesi takdim etti.

 

10

Haziran

2014

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B