Haberler

  • 05 Haziran 2014

Zara Ahmet Çuhadaroğlu MYO'nda Mezuniyet Töreni düzenlendi

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Zara Ahmet Çuhadaroğlu Meslek Yüksek Okulu'nda mezuniyet töreni düzenlendi.

Konferans Salonu'nda gerçekleşen törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Yıldırım, Zara Kaymakamı Yakup Güney, Zara Belediye Başkanı Ahmet Pala, TSO Meclis Başkanı Necati Şahin, Zara MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. İlkay Noyan Yalman, Zara Veysel Dursun Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ömer Lütfü Sül, öğretim elemanları,  öğrenci aileleri ve öğrenciler katıldı.

Törende konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz, okulu yaptıran iş adamı Ahmet Çuhadaroğlu'na rahmet dileyerek sözlerine  başladı. Prof. Dr. Yılmaz, Zara'nın Sivas'ın önemli ilçelerinden biri olduğunu ifade ederek "Zaralı iş adamlarımızın gücünü her zaman yanımızda hissediyoruz. Ne zaman kendilerinden taleplerde bulunsak iş adamlarımız bize destek sağlıyor. Sevgili öğrenciler, Ülkemizin yetişmiş insan gücüne sizler de katılıyorsunuz. Ailelilerinizin ve  hocalarınızın çabalarını boşa çıkarmayacağınızdan eminiz. Allah sizlere hayırlı görevler nasip etsin. Yolunuz bahtınız açık olsun" şeklinde konuştu.

Belediye Başkan Yardımcısı Özaydın ise konuşmasında "Sevgili öğrenciler, sizlerin heyecanı kadar ailelerinizin de büyük heyecanını görüyorum. Her koşulda sizlere her imkânı sağladılar. Ailelerinizi ve hocalarınızı kutluyorum. Ahmet Çuhadaroğlu'nu minnetle anıyor, eğitime katkıda bulunan Zaralı iş adamlarını canı gönülden kutluyorum" dedi.

TSO Başkanı Yıldırım ise konuşmasında merhum Ahmet Çuhadaroğlu saygıyla andığını ifade ederek "Zara'da yaşadığınız olumsuzluklar ve güzel anılarınız vardır. Zara'da eğitim görmekten dolayı ayrıcalığınızın olduğunu belirtmek istiyorum. Gerçek hayat yeni başlıyor. Benim sizlere bir  önerim var. Başarının bir sırrı var. Ne yaparsanız yapın,  işinizin en iyisini yapmaya çalışın, ya da hiç yapmayın. Yaptığınız işi iyi yaptığınız da,  siz amacınıza ulaşırsınız" ifadelerine yer verdi.

Zara Kaymakamı Güney konuşmasında "Zara'da yaklaşık bin öğrencimiz var, bununla gurur duyuyoruz. İki okulumuz var Zara'nın iki önemli değeri. Mezun olan öğrencilerimizin heyecanını kendileriyle birlikte paylaşıyoruz. Ben tüm öğrencilerimize hayat boyu başarılar diliyorum" dedi.

Zara Belediye Başkanı Pala ise konuşmasında Zara'yı tercih etmelerinden dolayı öğrencilere teşekkür ederek, öğrencileri ve ailelerini tebrik etti.

Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Yalman ise  konuşmasında Zara Ahmet Çuhadaroğlu MYO hakkında bilgi vererek, "Okulumuzda  kurulduğu günden bugüne çok mesafeler kat ettik. Gerçekten Sivas ve Zara için çok değerli işler yapıldı burada. Bu zamana kadar emeği geçen iş adamlarımıza  hocalarımıza ve idari personellerimize huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum. Mezun olan öğrencilerimizi tebrik ediyor, hayat boyu başarılar diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Konuşmaların ardından dereceye giren ve mezun olan tüm öğrencilere protokol tarafından diplomaları verildi.

05

Haziran

2014

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B