Haberler

  • 04 Haziran 2014

Türk Tabipler Birliği Sivas Şubesi Yeni Yönetimi'nden Rektörümüze Ziyaret

Türk Tabipler Birliği Sivas Şubesi  yeni yönetimi,  Başkan Sedat Özbay  ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte kamu kurum ve kuruluşlara yaptıkları ziyaret kapsamında Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Şube Başkanı Özbay  "Tabipler Birliği Sivas Şubesi olarak Sivas'ta kamu kurum ve kuruluşları başta olmak üzere Sivil Toplum Kuruluşlarına çeşitli ziyaretler  gerçekleştiriyoruz. Cumhuriyet Üniversitesi gerçekten Sivas için çok önemli bir kurum. CÜ Uygulama ve Araştırma Hastanemiz gerçekten bölge adına önemli hizmetler veriyor. Burada görev yapan sağlık personellerimize kolaylıklar diliyorum. Sivas'ta inşallah kurumlarla birlikte işbirliği yaparak  güzel hizmetler ve çalışmalar yapacağız. Sayın Rektörüm bizler çalışmalarımızda sizlerden destek bekliyoruz. İnşallah birlikte Ülkemiz ve Sivas adına güzel hizmetler yapacağız kanısındayım" ifadelerine yer verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Kocacık,  Tabipler Birliği Sivas Şubesi Başkanı Özbay ve üyelerini tebrik ederek  "Bende sizleri kutluyor ve hayırlı olsun diliyorum. Sivas'ta sağlık alanında daha güzel hizmetler yapacağınıza inanıyorum. Çalışmalarınızla birlikte hekimler arasında güzel dostluklar kurarak gerek mesleki, gerekse sosyal ve kültürel anlamda önemli hizmetler yapacağınızı ümit ediyorum. Sivas'ta gerek resmi kurumlar  gerekse  STK'lar arasında çok güzel birliktelikler  ve çalışmalar var. Sizde inşallah  bu çalışmalara ayak uydurarak ekip ruhuyla çalışmalara destek olursunuz. Ben tekrar hayırlı olsun diliyor çalışmalarınızda başarılar diliyorum" ifadelerine yer verdi.  

04

Haziran

2014

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B