• 03 Haziran 2014

40. Yıl Adına Hazırlanan Klip Büyük İlgi Görüyor

Cumhuriyet Üniversitesi'nin 40. yılı etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Teknolojisi Ana Bilim Dalı ile Cumhuriyet Meslek Yüksek Okulu Radyo Televizyon ve Programcılığı tarafından ortaklaşa hazırlanan  klip sosyal medya başta olmak üzere  Ülke genelinde büyük ilgi görüyor.

Öğretim Elemanı ve Devlet THM Korosu Saz Sanatçısı Kürşat Taydaş, Radyo Televizyon Bölümü  Öğretim Görevlisi   Onur Taydaş yönetmenliğinde hazırlanan video klipin Üniversitemizin 40. yılı anısına ve  Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık himayesi adına hazırlandığı ifade edildi. Geçen yıl hazırlanan  "Bizde Cumhuriyet Üniversitesi  İçin Çaldık" adlı klipin ardından  bu yılda Cumhuriyet Üniversitesinin 40. yılı dolayısıyla hazırlanan “ Cumhuriyet Üniversitesi’nin 40. Yılı için Çaldık “ isimli klipte  "O Ses Türkiye" yarışmasında derece alan Üniversitemiz mezun öğrencisi Emrah Uçar, Ses Sanatçısı Nilgün Kızılcı ve  üniversitemiz öğrencileri rol alıyor.

İzleyenler tarafından büyük ilgi gören klipte  "Kul Olayım Kalem Tutan Ellere", "Şu Yaylanın Günden Yüzü" ve "Hacel Obasını Engin mi Sandın" isimli türküler seslendiriliyor.

Haziran