Haberler

  • 03 Haziran 2014

CMYO Tarafından Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Cumhuriyet Meslek Yüksekokulu (CMYO) tarafından Kültür Merkezi'nde Mezuniyet Töreni gerçekleştirildi.

Törene Vali Yardımcısı Ömer Kalaylı, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Alpagut Şenel, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Törende konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Özaydın, öğrencilere ömür boyu mutluluklar dileyerek " Öğrenci arkadaşlarımız hayatları boyunca çeşitli zorluklarla karşılaşacaklar. Sevgili öğrencilerimiz, elbette sizlerde bir takım görevler alacaksınız. Ama unutmayınız ki,  insanları sizler  mevki ve makamlarına göre değil insan olduğu için onlarla ilgi alaka kurup onlara yardımcı olmanızı tavsiye ediyorum. Eşini beğen ,işini beğen, aşını beğen ama kendini beğenme" ifadelerine yer verdi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz ise "Biz hocaların en mutlu günlerinde biri bugün. Çiftçi hasatını aldığı zaman gururlanırsa, bir iş adamı yıl sonunda hesabını yaptığında kâr ettiğini öğrenirse ve  bundan zevk alırsa,  bizde aynen bu şekilde öğrencilerimizin mezuniyetini görünce hakikaten çok mutlu oluyoruz. Bu mutluluk tablosunu bizlere yaşatan başta öğretim elemanı kadrosuna çok teşekkür ediyorum.  Hakikaten büyük özveriyle çalışıyorlar. CMYO Üniversitemizin en gözde kurumlarından birisi. Ayrıca öğrencilerimizi sürekli destekleyen ve yalnız bırakmayan değerli velilerimize saygılarımı sunuyor, kendilerini tebrik ediyorum. İnşallah verdikleri emek boşa gitmemiştir" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından törenlerde ilk olarak CMYO Turizm Ve Otel İşletmeciliği Bölümü'nde dereceye giren öğrencilere diplomaları verildi. Derece alan ve mezun olan öğrencilerin diplomalarını Vali Yardımcısı Ömer Kalaylı, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Alpagut Şenel ve  öğretim üyeleri takdim etti.

Tören diğer bölümlerden mezun olan öğrencilerin diplomalarını almalarıyla sona erdi.

 

03

Haziran

2014

Haberler