Haberler

  • 03 Haziran 2014

CÜ Koleji Tarafından Müzik Şöleni Düzenlendi

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Vakfı Okulları Özel Mehmet Recai Toydemir Anadolu Lisesi ile Özel Mahir Sevim Özduman İlkokul/Ortaokulu tarafından Kültür Merkezi'nde Müzik Şöleni düzenlendi.

Şölene Belediye Başkanı Sami Aydın, Eşi Yurdagül Aydın, Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Eşi Leman Kocacık, CÜ Genel Sekreter V. Prof. Dr. Ömer Poyraz, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Kemal Özdemir, Hastane Başhekimi Prof. Dr. Gökhan Gökçe, CÜ Vakıf Genel Sekreteri Prof. Dr. Ertan Buyruk, Eşi Gülçin Buyruk, Okul Müdürleri Başak Eken, Şamil Turgut, okul idarecileri, öğretmenler, öğrenci aileleri ve öğrenciler katıldı.

Şölen öncesinde Resim Öğretmeni Ceren Esra Taşseten önderliğinde öğrenciler tarafından açılan Resim Sergisi  gezildi.

Belediye Başkanı Aydın, Rektör Prof. Dr. Kocacık ve beraberindekiler sergiyi gezerek  Resim Öğretmeni Taşseten'den bilgi aldı.

Şölen programında konuşan Rektör Prof. Dr. Kocacık, öğrencilerin aldıkları eğitimlerin yanısıra sosyal etkinliklerde de etkin olmalarının önemine değinerek "Ben bu türlü etkinlikleri çok önemsiyorum. Onları yetiştiren kıymetli hocalarımızla birlikte öğrencilerimiz bu başarılara devam ettirecektir. Emeği geçen sevgili öğretmenlerimize ve sevgili çocuklarımızı tebrik ediyor, başarılar diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Özel Mehmet Recai Toydemir Anadolu Lisesi Müdürü Başak Eken konuşmasında "Değerli velilerimiz emanet olarak aldığımız değerli evlatlarınızı, bir ebeveyn olarak bütün idarecilerim, öğretmenlerim, personelim ile hizmet ederek onların daha kendinden emin, ne istediğini bilen, hedefleri için cesaretle hareket eden bilgili, görgülü yaşamı seven yaşatmayı görev bilen, sevgi dolu bireyler olarak, sizlere büyük bir mutluluk ve heyecan içerisinde tekrar takdim ediyorum. Sayın veliler, öğrencilerimize yaklaşan LYS sınavlarında başarılar diliyor, onlara olan desteklerinizin devamını temenni ediyorum" ifadelerine yer verdi.   

Özel Mahir Sevim Özduman İlkokul/Ortaokulu Müdürü Şamil Turgut "Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Okulları'nın gönülden çalışan bu deha çocuklarının başarılarının daim olmasını diliyoruz. onlar küçükler ama yaptıkları iş çok büyük. Bütün ülke adına çalışan bütün minik kalplere ve bu güzel, anlamlı gecede bizleri yalnız bırakmayan siz değerli konuklara çok teşekkür ediyoruz" ifadelerine yer verdi.

Konuşmaların ardından Müzik Öğretmeni İbrahim Üçinkülüğ önderliğinde İlkokul/Ortaokul Orkestra Konseri, İlkokul/Ortaokul öğrencileri tarafından Slayt Gösterisi,  İlkokul-Ortaokul-Lise öğrencilerini tarafından ise hazırlanan Türk Halk Müziği Konseri'ne yer verildi.

  

03

Haziran

2014

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B