• 01 Haziran 2010

Gece Yolcuları Yüksek Sadakat

27-28.05.2010
      Şölenlerde sahne alan diğer gruplar ise Gece Yolcuları ve son olarak Yüksek Sadakat oldu. Tören alanında konseri izlemeye gelen Sivas Halkı ve öğrencilerimiz konserlerde eğlendiler. Gruplara günün anısına Rektör Yardımcımız Prof.Dr. Hasan Elden tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi. Konserlerin ardından  4. gün sahne alan    Gece  Yolcuları ve  son gün sahne alan Yüksek  Sadakat, konserin ardından öğrencilerimizle birlikte hatıra  fotoğrafı çekindiler. Son gün sahne alan Yüksek Sadakat ile birlikte 13. Gençlik Şölenlerimiz son bulurken,şölenlerin  kapanış  programında  atılan havai fişekler kapanış programında göz doldurdu. Öğrencilerimiz, 13. Gençlik şölenlerinden   memnuniyetlerini  dile getirerek, programı hazırlayan Üniversitemiz Rektörlüğüne teşekkür  ettiler.

Haziran

2010