Haberler

  • 31 Mayıs 2014

Sevgi Evleri’nde Kalan Çocukların Doğum Günleri Kutlandı

Sivas Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Sevgi Evleri’nde kalan çocuklar için Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Sosyal Tesisleri’nde Doğum Günü Partisi düzenlendi.

 

Mayıs ve Haziran ayında doğan çocuklar için düzenlenen ve Cumhuriyet Üniversitesi’nin ev sahipliğini  yaptığı programa Vali Alim Barut, Eşi Miyase Barut, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, Eşi Leman Kocacık, Vali Yardımcıları Mustafa Aydın,  Ömer Kalaylı, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Erkul, Eşi Mukaddes Erkul,  Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, Eşi  Arife Yılmaz, Prof. Dr. Sami Hizmetli, Eşi Sema Hizmetli,  Jandarma Alay Komutanı Okçin Akşit, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Aykut,  CÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Gülderen  Bostancı  ile Sevgi Evleri’nde kalan çocuklar katıldı.

 

Programda konuşan Vali Barut, “Bu çocuklar bizim. Dolayısıyla yarın büyüdüklerinde toplumda görev alacaklar. Kendilerini dışlanmış hissetmesinler ve toplumla birlikte olduklarını hissetsinler istiyoruz. Bu sebeple Mayıs ve Haziran ayında doğan bütün çocuklarımızın doğum gününü bir arada kutlamak istedik. Bize bu kutlamada Üniversitemiz ev sahipliği yaptı, kendilerine teşekkür ediyorum. Çocuklarımıza doğum günlerinde ne denir, iyi ki doğdunuz çocuklar. Bu çocuklar bizim geleceklerimiz. Geleceğimizin iyi olması için bizim gayret göstermemiz, onları topluma faydalı bir birey olarak yetiştirmemiz gerekiyor” ifadelerine yer verdi.

 

Rektör Prof. Dr. Kocacık ise Vali Barut ve Eşi Miyase Barut’a teşekkür ederek, “Sayın Valimiz göreve başladıkları günden bugüne çok güzel çalışmaları oluyor. Tabi çocuklarımıza yapılan bu güzel uygulama gerçekten çok anlamlı. Kendileri daha önceki ay bu programı  başlattılar. Mayıs ve Haziran ayında doğan çocukları da Üniversitemizde misafir etmekten dolayı mutluluk duyuyorum. İnşallah çocuklarımız,  birlikte olma duygusuyla kendilerini güvende hissederler. Sayın Valimizin de belirttiği gibi topluma faydalı birey haline gelirler. Bunda bizim bir emeğimiz olursa bizde mutlu oluruz” şeklinde konuştu.

 

Konuşmaların ardından doğum günü olan çocuklara protokol ve eşleri tarafından hediyeleri verildi.

 

Program doğum günü pastasının kesilmesi ve çocukların eğlenceleriyle son buldu.

31

Mayıs

2014

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B