Haberler

  • 29 Mayıs 2014

Yıldızeli MYO'da Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Yıldızeli Meslek Yüksek Okulu tarafından mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

Yıldızeli Spor Salonu'nda gerçekleşen törene Vali Alim Barut, Rektör Vekili Prof. Dr. Sami Hizmetli, Vali Yardımcısı Salih Ayhan, Yıldızeli Kaymakamı Mehmet Gökhan Zengin, Sivas Jandarma Alay Komutanı Okçin Akşit, Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan, Yıldızeli Belediye Başkanı Yılmaz Navruz, Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Fazıl Yozgat, öğretim üyeleri, öğrenci aileleri ve öğrenciler katıldı.

Törende konuşan Rektör Vekili Prof. Dr. Hizmetli öğrencileri ailelerini kutlayarak, "Sevgili öğrenciler, ilim hayatınız boyunca rehberiniz olsun. Hayatınızı ilmin ve bilimin ışığında devam ettirmenizi ben temenni ediyorum. Sizlerin başarıları hepimizin başarısıdır. Bizler bugün mezuniyet sevincinize ortak oluyoruz. Ben başta aileleriniz olmak üzere sizleri yetiştiren hocalarınızı kutluyor, hayat boyu başarılar diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Yozgat ise konuşmasında 2013-2014 eğitim öğretim yılını başarılı bir şekilde geçirdiklerini ifade ederek "8 tane açık olan bölümden 320 mezun verdik. 720 kayıtlı öğrencimiz var. Açılması planlanan 4 bölümümüzle birlikte okulumuzun fiziki şartları uygun olmadığı için kredi yurtların yanında 70 dönümlük bir araziyi biz Yüksekokulumuza tahsis ettik. Sayın Valim, Sayın Rektör Vekilim,  sizden Yıldızeli vatandaşlarımızın da delaletiyle bize tahsis edilen arsaya ikinci bir Yüksekokul yapılması konusunda yardımlarınızı bekliyoruz" ifadelerine yer verdi.

Konuşmaların ardından  Dönem Birincisi Bilge Özdivrik yaş kütüğüne isimlik çaktı.

Törende dereceye giren öğrencilere Valim Alim Barut, Rektör Vekili Prof. Dr. Hizmetli,  Vali Yardımcısı Salih Ayhan, Yıldızeli kaymakamı Mehmet  Gökhan Zengin, Sivas Jandarma Komutanı Okçin Akşit, Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan, Yıldızeli Belediye Başkanı Yılmaz Navruz, Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Fazıl Yozgat ve öğretim üyeleri tarafından diplomaları verildi.

29

Mayıs

2014

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B