• 28 Mayıs 2014

Eğitim Fakültesi Tarafından Soma Şehitleri Anısına Fidan Dikildi

Soma'da hayatını kaybeden Şehitlerimiz anısına Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Eğitim Fakültesi Resim Bölümü tarafından Ladin Fidanları dikildi.

Fakülte girişine dikilen fidan dikim törenine Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Sarı, Dekan Yardımcıları, Arş. Gör. Sevda Karaseyfioğulları, Okutman Şükran Bulut, ile Resim Bölümü son sınıf öğrencileri katıldı.

Dekan Prof. Dr. Sarı, Soma'da yaşamını yitiren şehitlerimizi yad etmek adına fidan diktiklerini ifade ederek "Millet olarak çok büyük bir facia yaşadık. Umarım bundan sonra böyle bir olay  yaşamayız diye ümit ediyorum. Şehitlerimizi anmak ve onlar adına diktiğimiz fidanları fakülte bahçesinde yaşatmak istiyoruz. Ben Soma'da hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum" ifadelerine yer verdi.