Haberler

  • 27 Mayıs 2014

Hafik Kamer Örnek MYO'da Mezuniyet Töreni Düzenlendi

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Hafik Kamer Örnek Meslek Yüksek Okulu 3. Dönem Mezuniyet Töreni düzenlendi.

 

Hafik Gölü’nde düzenlenen törene Rektör Vekili Prof. Dr. Sami Hizmetli, Hafik Kaymakamı Abdullah Özadalı, Hafik Belediye Başkanı Mitat İlhan, Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şahin Yıldırım, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haki Kara, CÜ Genel Sekreter  V. Prof. Dr. Ömer Poyraz, Kamer Örnek MYO Müdürü Prof. Dr. Mehmet Baktır, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Serkan Saydan, Emniyet Amiri Vekili Veli Emrem, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Müdürü  Doç. Dr. İlhan Çetin, Genel Sekreter Yardımcısı Sami Bozpolat, MYO Sekreteri Oğuz Demirkaya, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

 

40 öğrencinin mezun olduğu törende konuşan Rektör Vekili  Prof. Dr. Hizmetli,  öğrencilerin sevinçlerini paylaşmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek "Sevgili öğrenciler, sizleri hiçbir zaman yalnız  bırakmayan ailelerinize çok şey borçlusunuz. Aynı şekilde sizlerin eğitiminde büyük destekleri olan hoclarınızı  ahde vefa duygusu içinde ömür boyu güzel duygularla  hatırlamanızı temenni ediyorum. Sizleri eğiten ve bugünlere getiren değerli hocalarımıza ben huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Sevgili gençler; yolunuz açık olsun. Sizleri canı gönülden kutluyorum" ifadelerine yer verdi.

 

Kaymakam Özadalı konuşmasında öğrencilerin hangi makamlarda olurlarsa olsunlar Üniversite ile diyaloglarını devam ettirmelerini vaat ederek, "Bende kariyerim için bir şeyler yapıyorum. Sizler mezun oldunuz ama bundan sonraki yıllarda Üniversite ile irtibatınızı kariyeriniz  için devam ettirin. Lütfen hedeflerinizi belirleyin. Ben ne yapmak istiyorum? Hedefim için ne yapmak gerekiyor. Bunu planlıyorsam ilerleyen dönemde bunu başaracağım demektir. Ben hepinizi tebrik eder çalışmalarınızda başarılar dilerim" şeklinde konuştu.  

 

Belediye Başkanı İlhan ise öğrencileri tebrik ederek hayat boyu başarılar diledi.

 

Okul Müdürü Prof. Dr. Mehmet Baktır Hafik Kamer Örnek MYO'nun mevcut ve yeni açılan bölümler hakkında bilgi vererek mezun olan öğrencileri tebrik etti ve hayat boyu başarılar diledi.

 

Konuşmaların ardından dönem birincisi (Dış Ticaret) Leyla Kaya, ikinci (Gıda Teknolojisi) Merve Yıldırım, üçüncü (Dış Ticaret) Derya Arslan, dördüncü (Dış Ticaret) Tolga Coş'a diplomaları  Rektör Vekili Prof. Dr. Hizmetli, Kaymakam Özadalı, Belediye Başkanı İlhan ve beraberindekiler tarafından verildi.

 

Törende son olarak dönem birincisi Leyla Kaya Üniversitemiz Öğretim Üyesi Doç. Dr. Zekeriya Öztemur eşliğinde yaş kütüğüne isimlik çaktı. 

27

Mayıs

2014

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B