Haberler

  • 27 Mayıs 2014

Rektörümüz, CÜSK Futbol ve Hentbol Takımı İle Akşam Yemeğinde Biraraya Geldi

Rektör Prof. Dr. Kocacık Cumhuriyet Üniversitesi Spor Kulübü (CÜSK)'nde  başarılı bir sezon geçiren CÜSK Yönetim Kurulu Üyeleri ve sporcularla akşam yemeğinde biraraya geldi.

 Sosyal Tesisler'de gerçekleşen programa Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, CÜSK Başkanı Doç. Dr. Hayati Öztürk. Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu (BESYO) Müdürü Yrd. Doç. Dr. Murat Kangalgil, ÖNCÜ Gıda Yönetim Kurulu Başkanı M. Raşit Akyol, Futbol Takımı Antrenörü Yrd. Doç. Dr. Cem Sinan Arslan, Hentbol Takımı Antrenörü Öğretim Görevlisi Selim Yavuz, CÜSK yönetim kurulu üyeleri,  2013-2014 sezonunda Hentbol 2. Deplasmanlı Lig'de yer alan ve Ligi 2. sırada bitiren Hentbol takımı antrenör ve sporcuları,  2013-2014  sezonu Sivas şampiyonu olan ve önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Ligine  katılmaya hak kazanan futbol takımı antrenörleri ve sporcuları katıldı.

Rektör Prof. Dr. Kocacık burada yaptığı konuşmasında öğrencilerin başarılarını kutlayarak “Ben öncelikli olarak Raşit Akyol Beye katkılarından dolayı teşekkür etmek istiyorum. Gerçekten bize her türlü desteğini esirgemedi, kendisine teşekkür ediyorum. Sivas ve Üniversitemize herkesin destek çıkması lazım ve en iyi şekilde üzerimize düşen görevi yapmamız lazım. Bu bireysel sorumluluğun gerektirdiği bir husustur. İnşallah bundan sonraki başarıları da birlikte kutlayacağız. Ben tekrar herkese teşekkür etmek istiyorum”  ifadelerine yer verdi.

Sponsor firmanın yetkilisi M. Raşit Akyol ise sporcuların büyük başarılar  elde ettiklerini ifade ederek, “Sponsorluğumuzu hak ettiniz. Başarılarınızın devamını diliyoruz. Bizler Rektörümüzün ve Üniversitemizin her zaman arkasındayız. Bundan sonrada desteklerimize devam edeceğiz inşallah. Ben tekrar tüm sporcularımızı ve teknik heyetimizi tebrik ediyor başılar diliyorum” dedi.

CÜSK Başkanı Doç. Dr. Hayati Öztürk ise teknik heyet ve sporculara ayrı ayrı teşekkür ederek, “Cumhuriyet Üniversitesi CÜSK Spor Kulübü sportif faaliyetlerle adından son zamanlarda sıkça söz ettiriyor. Kulübümüz futbolda 1. amatör ligden bölgesel amatör ligine (BAL) çıkma başarısını göstermiştir. Hentbol takımımız 2. ligi  ikinci  sırada tamamlamıştır. Aynı zamanda kulübümüz, Masa Tenisi, Halk Oyunları, Wushu dallarında da faaliyet göstererek başarılar elde etmiştir.     Arkadaşlarımız inandılar, güvendiler ve başardılar. Arkadaşlarımızın başarılarının devamını diliyorum”  şeklinde konuştu.

Besyo Müdürü Yrd.  Doç. Dr. Murat Kangalgil ise konuşmasında  “CÜSK her ne kadar tüzel bir kimlik taşısa da BESYO ile organik bağı inkâr edilemez. Üniversitemizin kulübüne her konuda elimizden gelen desteği vermeye çalıştık ve bundan sonrada vereceğiz. İnanıyorum ki arkadaşlarımızın bu başarıları artarak devam edecektir. Ben arkadaşlarımızı tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

 Konuşmaların ardından Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık ÖNCÜ Gıda Yönetim Kurulu Başkanı M. Raşit Akyol ve CÜSK Yönetim kurulu üyelerine katkılarından dolayı plaket, sporculara ise teşekkür belgesi verdi.

27

Mayıs

2014

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B