• 27 Mayıs 2014

ETİKDER'den Rektörümüze Ziyaret

Sivas Etik Derneği (ETİKDER) Genel Başkanı  İbrahim Kılıç, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık'ı makamında ziyaret etti.

Rektör Prof. Dr. Kocacık, "Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Sayın Derviş Eroğlu'na Üniversitemiz tarafından 06. 06. 2014 tarihinde Fahri Doktora Ünvanı takdim edilecektir. Törende sayın Cumhurbaşkanı tarafından "Kıbrıs'ın Dünü Bugünü, Yarını" adlı konferans verilecektir. Bu programı Uluslararası Etik Derneği ile birlikte yürütüyoruz. Dernek Başkanı İbrahim Kılıç Beye ve organizasyonda görev alan heyete teşekkür diyorum. Böyle önemli bir programa ev sahipliği  yapmaktan dolayı gurur duyuyor, programın başarılı geçmesini temenni ediyorum" ifadelerine yer verdi.