Haberler

  • 23 Mayıs 2014

Diş Hekimliği Fakültesi Tarafından Mezuniyet Töreni Düzenlendi.

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Diş Hekimliği Fakültesi 13. Dönem Mezuniyet Töreni gerçekleştirildi.

Kültür Merkezi'nde gerçekleşen törene Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet  Özaydın, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sami Hizmetli, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Sarı, Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şahin Yıldırım, İktisadi İdari Bilimler  Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut  Kartal, Diş Hekimliği Fakültesi  Dekanı Prof. Dr. A. Kemal Özdemir, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Demirci, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Okay Bulut, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haki Kara, öğretim üyeleri, öğrenci aileleri ve öğrenciler katıldı.

Törende konuşan Belediye Başkan  Yardımcısı Ahmet  Özaydın,   Cumhuriyet Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nin kuruluşundan bugüne dek görev yapan başta Dekanlar olmak üzere tüm öğretim üyelerine teşekkür ederek  "Onların başarıları ve gayretleri siz sevgili öğrencilerimizi  Türkiye  genelinde çok iyi yerlere getirmiştir,  getirmeye de devam edecektir. Sevgili öğrenciler, sizlere iyi bir eş, iyi bir iş, iyi bir aş, sağlıklı bir  hayat diliyorum." ifadelerine yer verdi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hizmetli ise konuşmasında "Öğrencilerimize  öğrenim gördükleri süre boyunca kaliteli bir eğitimin yanında  her türlü sevgiyi ve hoşgörüyü aşılayan öğretim üyelerimizi ben candan kutlamak istiyorum. Öğrencilerimiz engin bilgi ve becerilerle bugünlere geldiler" dedi.

Öğrencilere  Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Beni Türk Hekimlerine Emanet Ediniz'   sözünü hatırlatan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hizmetli,  "Hekimlerimiz gerçekten en iyi şekilde yetişerek toplum sağlığına faydalı bir birey oluyorlar.  Üniversitelerimizde kaliteli eğitimler  çağa ve teknolojiye ayak uydurarak giderek artıyor. Sevgili öğrenciler, beyaz önlüğün hakkını verin. Sizleri yetiştiren aileleriniz ve öğretim üyelerinize hayırlı bir insan olmanız dileğiyle ben hepinize hayat boyu başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özdemir  ise " Fakültemiz önümüzdeki yıl 19. eğitim dönemine başlayacak. Fakültemiz Türkiye'de bulunan Fakülteler arasında 13. sırada yer almakta. Ancak veriler ve değerlendirmelerle pek çok bakımdan Türkiye'nin ilk on  fakülteleri içinde hatta, ilk beş fakülte içinde olduğunu da iddia edebiliriz her zaman.   Bugüne kadar 524 hekim mezun verdik. Bugünde 49 hekimimizi Diş  Hekimleri ailesine genç hekimler olarak kazandırmanın sevincini yaşıyoruz. Bu yıl Fakültemizin imkanlarını daha da artırdık. Ben öğrencilerimizi  kutluyor  hayat boyu başarılar diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Konuşmaların ardından Dönem Birincisi Dr. Duygu Korkmaz  yaş kütüğüne  ismini çaktı. Belediye Başkan Yardımcısı Özaydın ise  Korkmaz'a günün anısına plaket takdim etti.

Törende daha sonra Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hizmetli, fakülte dekanları ve  öğretim üyeleri  tarafından mezun öğrencilere diplomaları verildi.

23

Mayıs

2014

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B