• 23 Mayıs 2014

CÜ Vakfı Okulları Tarafından 14. Bilim Şenliği Düzenlendi

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Vakfı Okulları tarafından 14. Geleneksel Bilim Şenliği düzenlendi.

Buruciye Medresesi önünde düzenlenen Bilim Şenliği'nde  Anaokulu, Ortaokul ve Lise öğrencilerinin  hazırladıkları  projeler  sergilendi.

Bilim Şenliğine Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Genel Sekreter V. Prof. Dr. Ömer Poyraz, CÜ Vakfı Genel Sekreteri Prof. Dr. Ertan Buyruk, Ortaokul Müdürü Şamil Turgut,  Günay Soluk  Anaokulu Müdürü Selma Erbaş, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Öğrencilerin sergiledikleri projelerin bulunduğu stantları  gezen  Rektör Prof. Dr. Kocacık ve beraberindekiler  öğrenci ve öğretmenlerden bilgi aldı.

Rektör Prof. Dr. Kocacık ayrıca Anaokulu öğrencilerinin hazırladıkları Karma Resim Sergisi'ni  gezdi

Mayıs