• 24 Mayıs 2010

13. Gençlik Şölenleri Coşkularla Kutlandı

Bu yıl 13.sü düzenlenen Üniversitemiz  13.  Gençlik Şöleni Sivas Halkı ve öğrencilerimizin katılımları ile birlikte coşkularla kutlandı. Kültür Merkezinin  arka tarafına yeni yapılan açık alanda kutlanan törenlerde öğrencilerimiz, Üniversitemize  gelen ünlü ses sanatçıları ile bir yılın sınav streslerini  atarak doyasıya eğlendiler. Konserleri izlemeye yaklaşık 15000 kişi  katılırken, ilk gün sahneyi  Ünlü Sanatçı Candan Erçetin aldı. Erçetin, söylediği birbirinden güzel eserlerle geceye damgasını  vurdu. Konserin ardından, Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr. İlyas Dökmetaş  tarafından sanatçı Erçetin’e günün  anısına plaket ve çeşitli hediyeler takdim etti. Konseri Belediye Başkanı   Doğan Ürgüp, Rektör Prof.Dr. İlyas Dökmetaş, Başsavcı  Vekili  Bülent Kantarcı, Rektör Yardımcılarımız Prof.Dr. Hasan Elden, Prof.Dr. Meftuni Yekeler, Üniversitemiz Genel Sekreteri Muammer Kokili, Öğretim Üyeleri , Sivas Halkı  ve öğrencilerimiz katıldı.