• 21 Mayıs 2014

Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketliliği Kapsamında Öğrencilere Yönelik Oryantasyon Toplantısı yapıldı.

Kültür Merkezi'nde gerçekleşen toplantıda 2014-2015 Erasmus Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketliliği kapsamında yurtdışına gitmeye hak kazanan öğrencilere yönelik bilgilendirme ve paylaşım toplantısı yapıldı.

Dış İlişkiler Birim Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. M. Ertuğ Yavuz, programda  Erasmus Plus sunumu ile  öğrencilere asil öğrenci olduktan sonra izlemeleri gereken süreç hakkında bilgi verdi.

Dış İlişkiler Birimi Ofis Sorumlusu Merih Kılıç ise öğrencilere yurtdışında  yapmaları gereken işlemler ve önlemler hakkında bilgi verdi.

Erasmus programından  daha önce faydalanan  öğrencilerin tecrübelerini anlattığı program soru  cevap bölümüyle  sona erdi.