Haberler

  • 20 Mayıs 2014

Sağlık Hizmetleri MYO Tarafından Mezuniyet Töreni Yapıldı

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu tarafından Mezuniyet Töreni gerçekleştirildi.

Kültür Merkezi'nde gerçekleşen törene Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, Prof. Dr. Sami Hizmetli, Okul Müdürü Doç. Dr. İlhan Çetin, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Törende ilk olarak Soma Şehitleri anısına Kur'an - ı Kerim Tilaveti okundu.

Törende  konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sami Hizmetli Soma'da yaşanan elim kazadan dolayı şehitlerimize Allah'tan rahmet kederli ailelerine ise başsağlığı diledi. Prof. Dr. Hizmetli konuşmasında: "Biz akademisyenlerin bugün gurur günü. Öğrencilerimizi güncel bilgilerle donatmanın vermiş olduğu gururu yaşıyoruz bugün. Saygıdeğer veliler, çok kıymetli evlatlarınızı bize emanet ettiniz. Öğrencilerimizi en son bilgi ve teknoloji kullanarak toplumun hizmetine sunmaktan dolayı mutluyuz. Verdikleri emeğin karşılığını öğrencilerimiz aldılar. Ben burada başta sayın Rektörümüz Prof. Dr. Kocacık olmak üzere hocalarımıza, okul idarecilerimize ve saygıdeğer velilerimize bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Ahde vefa duygusu içinde hocalarınıza, sizleri yetiştiren ailelerinize hayırlı bir birey olmanız dileğiyle sizleri tebrik ediyor, hayat boyu başarılar diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz ise   "Soma'da yaşanan kazadan dolayı hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Soma'da yaşanan olaylar elbette ki bizleri derinden üzmüştür. Tabi hayat devam ediyor. İnsanlarımızın mutlu olması için sağlık personelimizin biran önce kendilerinden  beklenen toplumsal hizmetleri vermeleri gerekiyor. Ben öğrencilerimizin bugünlere gelmesinde emeği geçen çok değerli öğretim elemanı arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Hakikaten özverili bir şekilde çalışıyorlar. Aynı zamanda öğrencilerimizi yetiştiren anne ve babalarına,  yakınlarına da bir kaç cümle söylemek istiyorum. Eğer sizler destek vermeseydiniz  imkanlarınızı yavrularınızla beraber paylaşmasıydınız çocuklarınız bu hale gelemezdi. En büyük takdir ve teşekkürü herhalde siz velilerimiz hak ediyor, sizleri de tebrik etmek istiyorum. Yoğun bir emek sonucu bizlere mezuniyet sevinci yaşatan siz değerli öğrencilerimizi tebrik ediyor, mezuniyetinizin  hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Okul Müdürü Doç. Dr. Çetin ise  konuşmasında  "Ekmeği için canını veren insanların karşı karşıya kaldıkları bu büyük ve üzücü olay karşısında bizler törenimizin eğlence bölümünü iptal ettik. Soma Şehitlerimizin ruhları şad olsun. SHMYO olarak iyi yetişmiş donanımlı yardımcı sağlık personellerini biz ülkemizin hizmetine sunmaktan dolayı gururluyuz. Sadece bilgiyle değil bunun yanında çağdaş, sosyal ve paylaşımcı, Atatürk ilke ve inkılaplarına  bağlı bir gençlik yetiştirdiğimize inanıyor,  bunun mutluluğunu yaşıyoruz. Ben mezun olan öğrencilerimizi kutluyor başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere  Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Yılmaz, Prof. Dr. Hizmetli, Okul Müdürü Doç. Dr. Çetin ve  öğretim üyeleri tarafından diplomaları verildi.

20

Mayıs

2014

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B