• 20 Mayıs 2014

Mezuniyet Sergisi'nde Soma Şehitleri Unutulmadı

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ ) Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığı tarafından  Karma Mezuniyet Sergisi açıldı.

Açılan sergide öğrenciler  siyah perde asarak Soma Şehitlerini unutmadı.

Kültür Merkezi Sanat Galerisi'nde açılan sergiye Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, GSF Dekanı Prof. Dr. Mustafa Hilmi Bulut, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. İlhan Çetin, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Açılışta konuşan Rektör Prof. Dr. Kocacık, sergide emeği geçenleri kutlayarak serginin açılışını gerçekleştirdi.

Sergiyi gezen Rektör Prof. Dr. Kocacık, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz ve beraberindekiler sergi hakkında öğrencilerinden bilgi aldı. Burada konuşan Rektör Prof. Dr. Kocacık  "Soma olayı bizi gerçekten üzmüştür. Maalesef  yüzlerce masum insanımızı kaybettik. Ben hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum" dedi.

Mayıs