• 20 Mayıs 2014

Gol Kralı Chahechouhe, Öğrencilerimizle Biraraya Geldi

Sivasspor’un başarılı futbolcusu  aynı zamanda 2013/2014 Süper Toto Süper Lig’in gol kralı olan Aatif  Chahechouhe, Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Edebiyat Fakültesi Mütercim - Tercümanlık Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Hamza Kuzucu önderliğinde CÜ Edebiyat Fakültesi Mütercim Tercümanlık Bölümü öğrencileri ile biraraya geldi.

Öğrencilerin sorularını yanıtlayan Chahechouhe, Sivasspor'da çok mutlu olduğunu ifade ederek Sivasspor'un güçlü bir takım oluğunu söyledi. Mütercim Tercümanlık Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Hamza Kuzucu, Chahechouhe'ye katkılarından dolayı teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.

Aatif Chahechouhe ise Cumhuriyet Üniversitesi'nde olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek öğrencilere forma hediye etti.