Haberler

  • 16 Mayıs 2014

Soma Faciasında Ölen Maden İşçilerimiz İçin Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörlüğü tarafından Cuma Namazı öncesinde Soma'da yaşamını kaybeden Maden İşçileri için Cumhuriyet Üniversitesi Cami'nde İlahiyat Fakültesi Öğretim Elemanları ve öğrencileri tarafından Mevlid-i Şerif okundu.

Mevlid-i Şerif'in ardından CÜ İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sabri Erturhan, "Allah yüce milletimize bir daha böyle acılar yaşatmasın" diyerek Hatim duası okudu.

İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ömer Aslan'ın verdiği Hutbe ve kılınan Cuma Namazı'nın ardından Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, Prof. Dr. Sami Hizmetli, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sabri Erturhan, CÜ Genel  Sekreter V. Prof. Dr. Ömer Poyraz, öğretim üyeleri, idari personel, öğrenciler ve vatandaşlar  tarafından Gıyabî Cenaze Namazı kılındı.

Cenaze Namaz'ının ardından Rektör Prof. Dr. Kocacık, "Millet olarak acımız çok büyük. Üniversitemizde  maden işçilerimiz için Mevlid- i Şerif okundu ve işçilerimiz için Gıyabi Cenaze Namazı Kıldık. Soma'da hayatını kaybeden  işçilerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum" ifadelerini kullandı.   

              

16

Mayıs

2014

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B