Haberler

  • 16 Mayıs 2014

"Sigortacılık Sistemi ve Beklentiler" Adlı Panel Gerçekleştirildi

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Zara Veysel Dursun Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Sigortacılık ve Risk Yönetimi Bölümü tarafından Hüseyin Kaplan Konferans Salonunda Panel Yöneticiliğini Öğretim Görevlisi Fuat Çamlıbel’in yaptığı “Sigortacılık Sistemi ve Beklentiler” konulu panele Koru Sigorta Genel Müdür Vekili Hüsamettin Doğramacı ve Sigorta Acenteleri Derneği ( SAB ) Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Şen panelist olarak katıldı.

 Açılış konuşmalarının ardından Hüsamettin Doğramacı konuşmasında “Sigorta sektöründe faaliyette bulunacak sigorta şirketleri Anonim Şirket ya da Kooperatif şirket şeklinde faaliyette bulunabileceklerine ve ülkemizde şuan da Koru Mütüel Sigorta, bugün Türkiye’de faaliyet gösteriyor. Gelişmiş ülkelerde; verimli, kaliteli, rekabetçi, adil, sürdürülebilir ve yenilikçi bir üretim yapısının oluşturulması süreci kooperatifler sayesinde hız kazanmıştır" dedi.

İkinci panelist Doğan Şen ise  “Öncelikle Cumhuriyet Üniversitesinde olmaktan büyük bir keyif alıyorum. Dünya da olduğu gibi ülkemizde de teknoloji, ticari hayat ve beklentiler çok hızla değişiyor. 2008 yılı gerçekleriyle hazırlanmış yönetmeliğimiz, hızla değişen koşullara cevap vermiyor, ihtiyacı karşılamak için sürekli yayınlanan genelgelerle yamalanıyor, sigorta sektöründe bir kaos oluşmasına neden oluyordu." şeklinde konuştu.

Panel sonunda Zara Veysel Dursun Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Sayın Yrd. Doç. Dr. Arzu Koçaslan tarafından panel başkanına ve panelistlere plaket takdim edildi.
 

16

Mayıs

2014

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B