• 14 Mayıs 2014

CMYO’da İşletmecilik ,Girişimcilik, İnsan Kaynakları Uygulamaları konulu Panel Düzenlendi

Cumhuriyet Meslek Yüksekokulu (CMYO) Müdürlüğü tarafından  İnsan Kaynakları Yönetimi ve İşletme Yönetimi programları “İşletmecilik, Girişimcilik, İnsan kaynakları Uygulamaları” konulu panel düzenledi.

CMYO  Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen panele Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, CMYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. S. Alpagut Şenel, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Oturum Başkanlığını Yönetim ve Organizasyon Programı Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi Yalçın Yalman’ın yaptığı  panele, İş-Kur  İş ve Meslek Danışmanı Erdem Çoşkun, Yıldırım Çorapları İnsan Kaynakları Müdürü Turan Veske, ABİGEM İş geliştirme Müdürü Ayhan Oral Şahin, Lefaks  İnsan Kaynakları Müdürü  Kadir  Çakır, KOSGEP Kobi Uzman Yardımcısı Yılmaz Mert  konuşmacı olarak katıldı. Panelistler, öğrencilere insan kaynakları ve girişimcilikle  ilgili  bilgi verdi.

Soru cevap bölümünün ardından panelistlere teşekkür belgeleri takdim edildi.

Mayıs