• 28 Mayıs 2010

Bayanlar Futbol Finali, bu yıl BESYO-TFF işbirliği ile düzenlendi

Cumhuriyet Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu tarafından, bayan futbolunun tanıtımı ve yaygınlaştırılması amacıyla her yıl gerçekleştirilen Bayanlar Futbol Finali, bu yıl TFF ile işbirliği içerisinde düzenlendi. 27 Mayıs 2010 Perşembe günü BESYO futbol sahasında oynanan müsabakayı Gençlik Spor İl Müdürü Salim Kılıç, TÜFAD Başkanı Lütfi Baykuş ve eski hakemlerimizden Avni Sakarya da izledi. Müsabakanın başlama vuruşunu BESYO Müdürü Prof. Dr. Mehmet Çimen yaptı. Seyircilerin yoğun ilgi gösterdiği ve sporcuları sürekli tezahüratlarla desteklediği maçın normal süresi 3-3 berabere bitince penaltı atışlarına geçildi. Ebru, Hayriye, Pelin, Sevda, Ayşegül, Merve, Selma, Songül, Kamer, Eda, ve Mevlüde’ den oluşan takım Seda, Hülya Işık, Benazir, Serap, Seçil, Sevilay, Zerrin, Zuhal, Sevim, Rüya ve Hülya Yıldıztağı’dan oluşan takımı penaltı atışları sonunda 6-5 yenerek birinci oldu. Maçın ardından BESYO Müdürü Prof. Dr. Mehmet Çimen tarafından öğrencilere madalyaları ve katılım belgeleri, etkinliklerden sorumlu Öğr. Gör. Fatih Özhan ve Arş. Gör. Mücahit Fişne’ye teşekkür belgesi ve plaket takdim edildi.