• 13 Mayıs 2014

SMYO Öğrencileri Tarafından Giysi Tasarım Sergisi Açıldı

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Sivas Meslek Yüksekokulu (SMYO) Tekstil, Giyim, Ayakkabı ve Deri Bölümü Öğrencilerinin Giysi Tasarım Sergisi açıldı.

Kültür Merkezi Fuaye'sinde  sergilenen serginin açılışına Rektör Vekili Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Demirci, CÜ Genel Sekreter V. Prof. Dr. Ömer Poyraz, SMYO Müdürü Prof. Dr. H. İbrahim Acar,  CMYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Alpagut Şenel, Genel Sekreter Yardımcısı Sami Bozpolat, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Rektör Vekili Prof. Dr. Yılmaz, öğrencileri kutlayarak emeği geçenlere teşekkür etti ve Okul Müdürü Prof. Dr. Acar ile birlikte serginin açılışını gerçekleştirdi.

Açılışın ardından Rektör Vekili Prof. Dr. Yılmaz, sergiyi gezerek öğrencilerden eserler hakkında bilgi aldı.

Konuyla ilgili bilgi veren SMYO Müdürü Prof. Dr. Acar, öğrencilerin sergideki eserleri kendi imkanları ölçüsünde yaptıklarını ifade ederek, "Ben sergide emeği geçen başta bölüm hocalarımız olmak üzere tüm öğrencilerimize teşekkür ederim "dedi.

Sergide ayrıca yine kendi imkânlarıyla gelinlik ve damatlık kıyafetlerini hazırlayan Buket Evcimen ve Ahmet Yalçın kıyafetleri Sivas'ta maddi durumu iyi olmayan çiftlere bağışladı.