Haberler

  • 12 Mayıs 2014

Rektörümüz 222. Üniversitelerarası Kurul Toplantısı'na Katıldı

Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Erkul ile birlikte Erzurum Atatürk Üniversitesi'nde düzenlenen 222. Üniversitelerarası Kurul Toplantısı'na katıldı.

Toplantıya Yükseköğretim Kurulu Başkanı (YÖK) Prof. Dr. Gökhan Çetinsaya, Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak,  Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Üniversitelerarası Kurul Başkanı ve Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak'ın yanı sıra çok sayıda üniversite rektörü katıldı.

YÖK Başkanı Prof. Dr. Çetinsaya, 2 yıla yakın üzerinde çalıştığı 'Büyüme, Kalite, Uluslararasılaşma: Türkiye Yükseköğretimi İçin Bir Yol Haritası Raporu'nu burada açıkladı. Prof. Dr. Çetinsaya, raporda Türkiye yükseköğretim sisteminin son 30 yılının ve bugünkü yapısının bütün boyutları ve katmanlarıyla ayrıntılı bir analizini yaptı. Prof. Dr. Çetinsaya mevcut sistemin avantajları ve dezavantajlarının, belli başlı sorun alanlarının, fırsatların ve meydan okumaların tespitinin ardından, önümüzdeki on yıl için çözüm önerilerini belirtti.

12

Mayıs

2014

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B