• 12 Mayıs 2014

Üniversitemiz 17. Gençlik Şöleni Başladı

Bu yıl 17. düzenlenen Gençlik Şöleni Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Amfi Tiyatro'da başladı.

Şölenlere Rektör Vekili Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sami Hizmetli, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Sarı, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Demirci, Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rauf Amirov, CÜ Genel Sekreter V. Prof. Dr. Ömer Poyraz, CÜ Vakfı Genel Sekreteri Prof. Dr. Ertan Buyruk,  Genel  Sekreter Yardımcısı Sami Bozpolat, Sağlık Kültür Spor Daire Başkanı Gülderen Bostancı, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Şölenlerde Üniversitemiz Bayan/Erkek Halk Oyunları Ekibi'nin özel  gösterilerinin ardından Rektör Vekili Prof. Dr. Yılmaz ve öğrencilerin katılımıyla halaylar  çekildi.

Geleneksel etli pilav ikramının dağıtılmasının ardından Rektör Vekili Prof. Dr. Yılmaz, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sami Hizmetli ve beraberindekiler, şenlik alanında kurulan stantları gezdi.

Mayıs