Haberler

  • 12 Mayıs 2014

CMYO'da Kariyer Günleri Kapsamındaki Paneller Sona Erdi

Cumhuriyet Meslek Yüksekokulu  (CMYO) Müdürlüğü tarafından  öğrencilere yönelik ilk kez yapılan “Kariyer Günleri” konulu etkinlik programı sona erdi. 4 gün süren ve Cumhuriyet Meslek Yüksek Okulu Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen panele CMYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. S. Alpagut  Şenel, Müdür Yardımcıları Öğretim Görevlisi Ali Kiraz, Öğretim Görevlisi Bayram Gül,  öğretim görevlileri ve  öğrenciler katıldı.

İlk gün  Çağrı Merkezi  Programı Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Haydar Gölbaşı’nın başkanlığını yaptığı panele, Garanti  Bankası Çağrı Merkezi  Yöneticisi Emre Şahmenoğlu, Alonet  Genel Müdürü Gökhan Güler, Alonet Bilgi İletişim Birim Yöneticisi  Nilgün Kurtuluş konuşmacı olarak katıldı. Panelistler, öğrencilere çağrı merkezi eğitimi, işleyişi ve iş imkânlarına dair bilgiler verdi.

2. günde Finans Bankacılık ve Sigortacılık Programı  Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi Ali Rıza Ataman’ın başkanlığını yaptığı panele Sigorta Eksperi Sema İpek, Bes Finansal Yatırım Uzmanı Serap Öztürk, Sigorta Acenta Yöneticisi Ercan Akdemir katıldı. Radyo TV Programı Öğretim Görevlisi Fidan Koraltan’ın panel başkanlığını yaptığı 3. gününde ise Seslendirme ve Tiyatro Sanatçısı Mehmet Atay, Spor  Spikeri Melih Gümüşbıçak, Haber Spikeri Ayşenur  Yazıcı konuşmacı olarak katıldı.

Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi İlhan Çelebi’nin  başkanlığını yaptığı panelin son gününde ise Mali Müşavirler Atilla Özmen, Ramazan Fidan ve Kazım Kır katılarak öğrencilere alanları hakkında bilgiler verdi.

Programın sonunda panel başkanları ve kariyer günlerine destek veren öğretim elemanları tarafından katılan panelistlere teşekkür belgeleri takdim edildi.

12

Mayıs

2014

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B