• 12 Mayıs 2014

Günay Soluk Anaokulu Öğrencileri Tarafından Anneler Günü'ne Özel Gösteri Düzenlendi

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Vakfı Okulları Günay Soluk Anaokulu öğrencileri tarafından Anneler Günü etkinlikleri kapsamında CÜ Kültür Merkezi’nde gösteri düzenlendi.

Gösteriye Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, Belediye Başkanı Sami Aydın’ın eşi Yurdagül Aydın, CÜ Vakfı Genel Sekreteri Prof. Dr.  Ertan Buyruk, Eşi Gülçin Buyruk, Ulaştırma Bakanlığı Emekli Müsteşarı Habib Soluk'un eşi  Günay Soluk, Okul Müdürü Selma Erbaş, İlkokul/Ortaokul Müdürü Şamil Turgut, öğrenci velileri ve öğrencileri katıldı.

Gösteri öncesinde öğrenciler tarafından Sanat Galerisi'nde hazırlanan karma el sanatları sergisi açıldı.

Serginin açılışını Vakıf Genel Sekreteri Prof. Dr. Buyruk, Günay Soluk ve Anaokulu Müdürü Selma Erbaş birlikte gerçekleştirdi.

Açılışın ardından sergiyi gezen Soluk, Prof. Dr. Buyruk, Okul Müdürü Erbaş ve resim Öğretmenlerinden sergi hakkında bilgi aldı.

Serginin açılışının ardından gösteride konuşan Okul Müdürü Erbaş,  öğrencileri yıl boyunca aldıkları eğitimlerin yanı sıra sosyal faaliyetlere de hazırlandıklarını ifade ederek, sınıf öğretmenleri  başta olmak üzere onları yetiştiren velilere ve öğrencilere teşekkür etti.

Minik öğrenciler  daha sonra hazırladıkları birbirinden güzel oratoryo,  dans ve koro  gösterileriyle geceye renk kattı.

Anneler Günü’nde anneleri unutmayan öğrenciler gösterilerin ardından aldıkları diplomalarını annelerine hediye etti.  Öğrencilerin diplomalarını Vakıf Genel Sekreteri Prof. Dr. Buyruk, İlkokul/Ortaokul Müdürü Turgut takdim etti.

Gösteri sonunda katkılarından dolayı Günay Soluk’a, Belediye Başkanı Sami Aydın’ın eşi Yurdagül Aydın’a, Prof. Dr. Ertan Buyruk’un eşi  Gülçin Buyruk’a, Okul Müdürü Selma Erbaş tarafından öğrencilerin yaptığı tablo ile çeşitli hediyeler verildi.