• 09 Mayıs 2014

Deney Hayvanları Kullanım Kursu Sona Erdi

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Veterinerlik Fakültesi ve M. Recai Toydemir Sürekli Eğitim Merkezi tarafından “Deney Hayvanları Kullanım Kursu” sertifika töreni düzenlendi.

CÜ Kültür Merkezi Mavi Salonda gerçekleşen sertifika törenine Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, Genel Sekreter Vekili Prof. Dr. Ömer Poyraz, Veterinerlik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haki Kara, Rektör Danışmanı ve M.Recai Toydemir Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ahmet Mazlum, öğretim üyeleri ve kursiyerler katıldı.
Sertifika töreninde 6 Düzenleme Kurulu Üyesi, 8 Bilimsel Kurul Üyesi ve 15 Eğitmene verdikleri hizmetten dolayı teşekkür belgesi verildi. Törende 43 kursiyer de Deney Hayvanları Kullanım Kursu Sertifikası aldı.