Haberler

  • 09 Mayıs 2014

Cumhuriyet Teknokent Arazisi Üzerine Sosyal Tesis Yapılması Konusunda Ön Protokol İmzalandı.

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ)  Sivas Teknoloji Geliştirme Bölgesi Cumhuriyet Teknokent ile FALAMINGOWEG MERI BOARDING GROUP GMBH Şirketi arasında yapılan törenle ön protokol imzalandı.

 

Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık ve Şirket Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Irmak arasında Rektörlük Makamında  gerçekleşen protokol töreninde Haziran- Eylül 2014 tarihleri arasında Cumhuriyet Teknokent arazisi üzerine Sosyal Tesisler yapılması konusunda mutabakata varıldı.

 

Protokol törenine Şehir ve Sanayi İşbirliği İle İlgili Rektör Danışmanı Prof. Dr. Ertan Buyruk, Cumhuriyet  Teknokent Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hacı Ali Ertaş da katıldı.

 

Rektör Prof. Dr. Kocacık Almanya' da iş adamı olarak  görev yapan Yaşar Irmak'ın memleketi Sivas'a yatırım yapmasından dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, "Kendisini bu düşünce ve tutumundan dolayı kutluyorum. Yapacağımız tesis alanının gelecekte öğrencilerimize ve Sivas'ımıza hayırlı olmasını ve katkı sağlamasını umuyorum. Ben tekrar Yaşar Irmak beye örnek davranışından dolayı teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

 

Yönetim Kurulu Başkanı Irmak ise başta Rektör Prof. Dr. Kocacık  olmak üzere  Prof. Dr. Buyruk ve Yrd. Doç. Dr. Ertaş'a emeklerinden dolayı teşekkür ederek "Bu benim hep hayalimde olan bir işti. Yaptığım işin devamı, güzel olan buydu. Almanya'da önemli şirketlerin işini yapıyorduk ve bir şekilde çözüm ortağıydık. Buda bize vesile oldu. İnşallah memleketimiz için hayırlı olur. Sivaslı olarak böyle birşey yapmak gerçekten bana gurur veriyor. Size emeklerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi.   

 

Konuşmaların ardından hazırlanan protokollere karşılıklı olarak imza atıldı. 

09

Mayıs

2014

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B