• 09 Mayıs 2014

Rektör Prof. Dr. Kocacık, Karayolları Trafik Güvenliği Haftası Etkinliklerine Katıldı

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü  Prof. Dr. Faruk Kocacık,  Sivas Valiliği ve Sivas Emniyet Müdürlüğü tarafından Sivas Kongre ve Etnografya Müzesi önünde düzenlenen Karayolları Trafik Güvenliği Haftası Törenlerine katıldı.

Törene Vali Âlim Barut, Belediye Başkanı Sami Aydın, Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan,  Vali Yardımcısı Mustafa Aydın, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, Trafik Şube Müdürlüğü personeli ile vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Vali Barut, trafiğin bir kural olduğunu ifade ederek tüm araç sürücülerini bu kurallara uymaya davet etti. Trafik kurallarına uyulmasıyla can güvenliğinin daha da artacağına  dikkat çeken Vali Barut, programda emeği geçenleri kutladı.

Vali Barut'un konuşmasının ardından minik öğrenciler tarafından trafik kurallarını anlatan gösteri düzenlendi.