• 08 Mayıs 2014

Geleneksel Türkçe Günleri'nde Ödül Alan Ünlüler Rektör Prof. Dr. Kocacık'ı Makamında Ziyaret Etti

4. Geleneksel Türkçe Günleri'nde  “Türkçeye Hizmet Edenler” adlı törende ödül alan   İrfan Gürdal, Mehmet Atay, Melih Gümüşbıçak, Ayşenur Yazıcı, Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Rektör Prof. Dr. Kocacık, İrfan Gürdal, Mehmet Atay, Melih Gümüşbıçak, Ayşenur Yazıcı'ya Üniversitemizde görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Türkçeye verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Aynı zamanda Üniversitemizin 40. yılını kutlayan İrfan Gürdal, Mehmet Atay, Melih Gümüşbıçak, Ayşenur Yazıcı,  Cumhuriyet Üniversitesi'nde ödül almaktan dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, kendilerini ödüle layık gören başta Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık olmak üzere emeği geçenlere teşekkür etti.

Ziyarette Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Erkul, CÜ Genel Sekreter Vekili Prof. Dr. Ömer Poyraz da hazır bulundu.

“Türk Dünyasından Esintiler” Adlı Konser  Düzenlendi.

Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Eşi Leman Kocacık, Rektör Yardımcısı  Prof. Dr. Ali Erkul, Eşi Mukaddes Erkul, CÜ Genel Sekreter Vekili Prof. Dr. Ömer Poyraz ile birlikte Türkçe Günleri etkinlikleri kapsımda Kültür Merkezi'nde Kültür Bakanlığı   Türk Dünyası Müzik Topluluğu tarafından düzenlenen "Türk Dünyasından Esintiler” Adlı Konsere katıldı.

İrfan Gürdal şefliğinde verilen konserde Türk Müziğinin unutulmaz eserlerine yer verildi.

Konser sonunda Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Şef İrfan Gürdal'a günün anısına plaket takdim etti.