Haberler

  • 08 Mayıs 2014

"Özel Yetenekli Bireylerin Eğitimi" Adlı Konferans Düzenlendi

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan ve Türkiye genelinde 21 Üniversitenin Eğitim Fakültesi  son sınıf öğrencilerine yönelik  hazırlanan "Özel Yetenekli Bireylerin Eğitimi" adlı konferans   Cumhuriyet Üniversitesi  (CÜ) Rektörlüğü ve Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğü katkılarıyla İlahiyat Fakültesi Kültür Merkezi'nde düzenlendi.

Konferansa Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Erkul, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Sarı, İlahiyat Fakültesi Dekanı  Prof. Dr. Sabri Erturhan,  Milli Eğitim Müdür Vekili Çetin Özdemir, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Yurdagül Aydoğan konferansta öğrencilere bilgi birikimlerini paylaşarak  26 yıllık meslek hayatının 10 yılı özel eğitim sınıfı öğretmeni olmak üzere, 17 yıl sınıf öğretmeni olarak görev yaptığını ifade etti. Genel Müdür Aydoğan, "Arkadaşlar kendinizi uçsuz bucaksız bir gelincik tarlasında düşünün. Gelincik tarlası içinde beyaz bir lale olduğunu düşünün. Sizin yapmanız gereken o bir laleyi bularak ona gerekli değeri verin." dedi.

Genel Müdür Aydoğan geçmiş yıllarda Sivas'ta görev yaptığından dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek Sivas'ın kendisi için ayrı bir yerinin olduğunu sözlerine ekledi.

Konferansta Milli Eğitim Bakanlığı Özel yeteneklerin Geliştirilmesi Daire Başkanı Necati Bilgiç ve Sivas Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü  Bahattin Özdemir ise öğrencilere sunum gerçekleştirdi.

Konferansın ardından  Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erkul Genel Müdür Aydoğan'a günün anısına plaket takdim etti.

Genel Müdür Aydoğan'dan Rektör Prof. Dr. Kocacık'a Ziyaret

Milli Eğitim Bakanlığı  Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Yurdagül Aydoğan ayrıca,  Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık'ı makamında ziyaret etti.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Erkul, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Sarı, Milli Eğitim Müdür Vekili Çetin Özdemir'inde katıldığı ziyarette Rektör Prof. Dr. Kocacık, Genel Müdür Aydoğan'ı Üniversitemizde görmekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek Üniversitemiz hakkında bilgi verdi.

Genel Müdür Aydoğan ise  Cumhuriyet Üniversitesi'nin  kendisi için ayrı bir yerinin olduğunu vurgulayarak, Üniversitemizin 40. yılını kutladı.

Rektör Prof. Dr. Kocacık Genel Müdür Aydoğan'a günün anısına çeşitli hediyeler takdim etti

08

Mayıs

2014

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B