Haberler

  • 07 Mayıs 2014

Türk Dili Kurumu (TDK) Başkanı Prof. Dr. Kaçalin, Rektör Prof. Dr. Kocacık'ı Ziyaret Etti

4. Geleneksel Türkçe Günleri etkinliklerine katılan Türk Dil Kurumu Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kaçalin, konferansa konuşmacı olarak katılan Ege Üniversitesi Edebiyat Fak. Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yavuz Akpınar, Marmara Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. İsmail Türkoğlu ile birlikte  Rektör Prof. Dr. Faruk  Kocacık'ı makamında ziyaret etti.

Rektör  Yardımcısı Prof. Dr. Ali Erkul, Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Recep  Toparlı, Doç. Dr. Emin Eminoğlu'nun da katıldığı ziyarette Rektör Prof. Dr. Kocacık, Başkan Prof. Dr. Kaçalin'i ve konuşmacı olarak katılan öğretim üyelerine ziyaretlerinden dolayı  teşekkür ederek, Cumhuriyet Üniversitesi hakkında bilgi verdi.

TDK Başkanı Prof. Dr. Kaçalin, Prof. Dr. Yavuz Akpınar ve  Doç. Dr. Türkoğlu, Cumhuriyet Üniversitesi'nde  konferans vermekten dolayı mutlu olduklarını ifade ederek,  Üniversitemizden çok etkilendiklerini ifade Cumhuriyet Üniversitesi'nin 40. yılını kutladılar.

Rektör Prof. Dr. Kocacık ziyaret anısına Başkan Prof. Dr. Kaçalin, Prof. Dr. Akpınar  ve Doç. Dr. Türkoğlu'na çeşitli hediyeler takdim etti.

07

Mayıs

2014

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B