• 07 Mayıs 2014

Harfler ve İşaretler Resim Sergisi Açıldı

4. Geleneksel Türkçe Günleri etkinlikleri kapsamında Kültür Merkezi Sanat Galerisi'nde "Harfler ve İşaretler"  adlı  resim sergisi açıldı.

Cumhuriyet Üniversitesi  (CÜ) Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Okutman Şükran Bulut  tarafından açılan serginin açılışını Vali Yardımcısı Ömer Kalaylı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Erkul, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Sarı birlikte gerçekleştirdi.

Açılışın ardından sergiyi gezen Vali Yardımcısı Kalaylı ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erkul, sergilenen eserler hakkında Okutman Bulut'dan bilgi aldı.

Geleneksel Türkçe Günleri konferansını takip eden Rektör Prof. Dr. Kocacık ise konferansın ardından Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Recep Toparlı ile sergiyi gezerek Okutman Bulut'dan bilgi aldı.

Mayıs