• 25 Mayıs 2010

ÇİFT KUPALI ŞAMPİYON

Üniversitelerarası Hentbol Federasyonu tarafından Trabzon’da yapılan birincilik müsabakalarından birinci olarak çıkarak 18-20 Mayıs 2010 tarihleri arasında Antalya’da yapılan Hentbol Süper Ligine yükselme müsabakalarına katılmaya hak kazanan Bayan Hentbol Takımımız, iki takımın iştirak etmediği ve Marmara Üniversitesi, Yeditepe Üniversitesi, Akdeniz Üniversitesi ve takımımız ile birlikte dört takımın katıldığı müsabakalar neticesinde Akdeniz Üniversitesi ile birlikte ikinci olmayı başarmış ve süper lige yükselmiştir.Sezonu çift kupayla kapatan takımımız kupalarını BESYO Müdürü Prof.Dr. Mehmet Çimen’i makamında ziyaret ederek takdim ettiler.Prof.Dr.Mehmet Çimen, takıma yönelik konuşmasında “Takımlarımızın kazandığı her kupa, her madalya ve her başarı bizim Besyo ve Cumhuriyet Üniversitesi olarak yüz akımız olmaktadır. Aynı zamanda ilimizin tanıtımına, yurt içinde ve yurt dışında olumlu intiba bırakmasına ve kabul görmesine vesile olan  bu başarılara sizlerde imza attığınız için hepinizi yürekten kutluyor ve devamını diliyorum”dedi.