• 07 Mayıs 2014

Prof. Dr. Ali Sıddıkî ve Doç. Dr. Khan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz'ı Ziyaret Etti.

Konferans vermek üzere Sivas'a gelen Hindistan İslam Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muhammed Ali Sıddıkî ve Hindistan  Aligarh İslam Üniversitesi Uluslararası İlişkiler  Uzmanı Doç. Dr. Arshi Khan Rektör  Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz, öğretim üyelerine Üniversitemiz hakkında bilgi vererek "Cumhuriyet Üniversitesi dış dünyaya  açılma yolundadır. Sizleri  tarih ve kültür şehri Sivas'ta ve Türkiye'nin önemli Üniversitelerinden biri olan Cumhuriyet Üniversitesi'nde görmekten dolayı mutluyum. Umarım Sivas ve Üniversitemizden güzel duygularla ayrılırsınız" ifadelerine yer verdi.

Prof. Dr. Ali Sıddıkî ve Doç. Dr. Khan,  Cumhuriyet Üniversitesi'nden çok etkilendiklerini ifade ederek gördükleri  misafirperverliklerinden dolayı Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz teşekkür etti.

Ziyarette ÖĞ- DER Sivas Şube Başkanı Murat Eyce'de hazır bulundu