• 07 Mayıs 2014

Erasmus Koordinatörler Toplantısı Yapıldı

2014/2015 Erasmus Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketliliği Çerçevesinde Üniversitemiz Erasmus Fakülte ve Bölüm Koordinatörlerine yönelik bilgilendirme ve paylaşım toplantısı yapıldı. Toplantı Dış İlişkiler Birim Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. M. Ertuğ Yavuz'un Erasmus Plus sunumu ile başladı. Sunumda Erasmus Plus'taki değişiklikler ve Erasmus'un yeni hali hakkında katılımcılara bilgi verildi.

Erasmus Plus'ta yükseköğretimde kaliteyi artırmayı, Yükseköğretim kurumlarının birbirleri ve iş dünyası ile işbirliğini güçlendirmeyi ile ilgili bilgiler verildi.

Toplantı Dış İlişkiler Birimi Ofis Sorumlusu Merih Kılıç'ın CÜ Erasmus Gelen-Giden Öğrenci İstatistikleri, Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketliliğinde güncellenen belgeler ve koordinatörlerin dikkat etmeleri gereken hususları açıklayan bir sunum gerçekleştirmesiyle son buldu.