• 06 Mayıs 2014

CMYO'da "Kariyer Günleri" Düzenlendi

Cumhuriyet Meslek Yüksekokulu (CMYO) tarafından  05-08 Mayıs 2014 tarihleri arasında öğrencilere yönelik ilk kez “Kariyer Günleri” adlı panel düzenlendi.

CMYO Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen panele CMYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. S. Alpagut Şenel, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. Panelde konuşan CMYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Şenel, yoğun katılımdan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, panelistlere ve programda emeği geçenler teşekkür etti.

Panel Başkanlığını  Büro Hizmetleri  ve Sekreterlik Bölümü ve  Çağrı Merkezi  Programı Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Haydar Gölbaşı’nın yaptığı panelde, Garanti  Bankası Çağrı Merkezi  Yöneticisi Emre Şahmenoğlu, Alonet  Genel Müdürü Gökhan Güler,  Alonet  Bilgi İletişim Birim Yöneticisi  Nilgün Kurtuluş, sunumlarını  gerçekleştirdi.

Panelistler öğrencilere,  çağrı merkezi eğitimi, işleyişi ve iş imkânlarına dair bilgiler verdi.

Soru cevap bölümünün ardından panelistlere Müdür  Yrd. Doç. Dr. S. Alpagut Şenel, Panel Başkanı Yrd. Doç. Dr. Haydar Gölbaşı, Çağrı Merkezi programı Öğretim Görevlisi Yasin Yıldız  tarafından teşekkür belgesi takdim  edildi.