• 06 Mayıs 2014

Sözcüklerin Dili Adlı Konferans Düzenlendi

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Edebiyat Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğrenci Kulübü tarafından Kültür Merkezi'nde "Sözcüklerin Dili" adlı konferans düzenlendi.

Konferansa Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Erkul, Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Yüksel, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Demirci, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yüksel emeği geçenlere teşekkür ederek konferansın başarılı geçmesini temenni etti.

İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Sedat Bay ise konuşmacı Prof. Dr. Duran Nemutlu'yu Üniversitemizde görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek emeği geçenlere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Prof. Dr. Duran Nemutlu Sözcüklerin Dili adlı sunumunu gerçekleştirdi.

Konferansın  ardından Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erkul, Prof. Dr. Nemutlu'ya günün anısına plaket takdim etti.