Haberler

  • 02 Mayıs 2014

Diş Hekimliği Fakültesi Dekanları Üniversitemizde Buluştu

Türkiye Diş Hekimliği Fakültesi Dekanları 9. Konsey Toplantısı Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörlük Senato Salonu'nda gerçekleşti.
 
Toplantıya Rektör Vekili Prof. Dr. Ali Erkul, Cumhuriyet Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Kemal Özdemir ile  çeşitli üniversitelerden gelen fakülte dekanları katıldı.
 
Toplantı öncesinde konuşan Rektör Vekili Prof. Dr. Erkul, fakülte dekanlarını  Cumhuriyet Üniversitesi'nde görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Şehrimize ve Üniversitemize hoş geldiniz diyorum.  Bu yıl 40. yılımızı kutluyoruz. İnşallah daha nice 40. yıllar ümidiyle. Ben Sivas ve Üniversitemizden güzel dileklerle ayrılmanızı diler toplantının verimli geçmesini temenni ediyorum" dedi.
 
CÜ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özdemir ise "Elimizden geldiği kadar sizlere güzel bir program hazırlamaya çalıştık. İnşallah Allah mahcup etmeden bunu tamamlarız. Toplantıyı Sivas'ta yaptığınız ve bizleri onurlandırdığınız için sizlere teşekkür ederiz" şeklinde konuştu.
 
Konuşmaların ardından Başkent Üniversitesi Tıp Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Serdar Gürel toplantıya katılan dekanlara "Eğitimde Stratejik Plan" adlı sunum gerçekleştirdi. 2 gün sürecek toplantıda fakülte dekanları Divriği Ulu Camii, Kangal Balıklı Kaplıca gibi Sivas'ın tarihi ve turistik yerlerini gezerek bilgi alacaklar. 

02

Mayıs

2014

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B