Haberler

  • 02 Mayıs 2014

Kent Yaşayanları İçin Farkındalık Eğitimi Sona Erdi

Cumhuriyet Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (CÜSEM), Engelli Birey ve Aileleri Çalışmaları (EBİAL) ve Çatıkatı Eğitim Kültür Sanat Derneği işbirliği ile gerçekleşen "Kent Yaşayanları İçin Farkındalık Eğitimi” sona erdi.

CÜSEM’de düzenlenen programda programa katılan CÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi personeli ve CÜ Vakfı Koleji çalışanları katılım belgelerini aldı.
Programa Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, CÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Gökhan Gökçe, CÜ Vakfı Genel Sekreteri Prof. Dr. Ertan Buyruk, CÜSEM Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ahmet Mazlum, Engelli Birey ve Aileleri Çalışmaları (EBİAL) Yürütücüsü ve Engelli Birey Ve Aileleri Sosyal Rehberi Umut Koşan, Çatıkatı Eğitim Kültür Sanat Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Murat Coşkun ve akademik ve idari personeller katıldı.
CÜSEM Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ahmet Mazlum, sosyal sorumluluk projesi olarak hayata geçirilen projede emeği geçenlere teşekkür ederek, CÜSEM’in sosyal sorumluluk çalışmalarının artarak devam edeceğini söyledi. 
Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık ise çalışmanın örnek teşkil edeceğini belirterek, “Ben programda emeği geçen ve katılan herkese teşekkür ediyorum. Bu tür projelerin üniversitemiz aracılığıyla daha geniş kitlelere ulaştırılmasını arzu ediyorum” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından sertifika almaya hak kazanan 22 kişiye Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, CÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Gökhan Gökçe, CÜ Vakfı Genel Sekreteri Prof. Dr. Ertan Buyruk, CÜSEM Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ahmet Mazlum tarafından belgeleri takdim edildi.
 

02

Mayıs

2014

Haberler

Kurumsal Sosyal Medya Hesapları

Facebook

Takipçi Sayısı = 13.660

TwItter

Takipçi Sayısı =

Instagram

Takipçi Sayısı = 32677

Youtube

Abone Sayısı = 4,93 B